середа, 29 серпня 2018 21:40

Немовля втопилося у каструлі

Немовля втопилося у каструлі
Мати сама намагалася реанімувати сина. Фото: ТСН

В Одеській області 11-місячне немовля втопилося у каструлі з водою.

Мати відволіклася на кілька хвилин. За цей час син втопився. Вона побачила, як з каструлі стирчать його ноги, передає ТСН.

Подія сталася на дачі. Хлопчик бавився на подвір'ї, мати поруч поралася по господарству. Жінка зайшла у курник забрати яйця. Дитина в цей час впала у каструлю з водою, з якою напували домашніх тварин.

"У каструлі було всього лише половина води. Він перехилився туди. Якби була б повна, то інша справа. А половина – він почав тягнутися до води", - говорить черговий лікар станції швидкої допомоги міста Теплодар Ігор Маловіченко.

Жінка спробувала реанімувати сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки до смерті залікували немовля

"Штучний масаж серця робила. Дихання вона робила. Ну, легені були забиті, скоріше за все, водою", - каже лікар.

Покликала з міста знайомого з авто. Дитину машиною повезли у місто на станцію швидкої допомоги.

"Уже був у стані біологічної смерті. Тобто ті заходи, які вона робила, були неефективні. Вона була шокована, спілкуватися з нею було тяжко. Це страшно, крики", - згадує черговий лікар станції швидкої допомоги.

В Одесі на пляжі "Отрада" знайшли немовля. Поліції про дитину повідомили небайдужі. Зі слів очевидців, близько 17:00 години 28 серпня невідома жінка йшла по пляжу та тягла немовля по піску, тримаючи за одну ручку.

Зараз ви читаєте новину «Немовля втопилося у каструлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі