понеділок, 06 лютого 2023 23:54

Навчання у Великій Британії: Генштаб показав, як українські військові вчаться вести міські бої
5

Велика Британія навчає українських військовослужбовців на своїх полігонах
Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
Бійці ЗСУ вчаться вести ефективні бої у місті
Велика Британія навчає українських військовослужбовців на своїх полігонах
Велика Британія навчає українських військовослужбовців на своїх полігонах
Бійці ЗСУ вчаться вести ефективні бої у місті

Українські військові вчаться у Великій Британії вести міські бої. Їх супроводжують іноземні інструктори.

Зокрема, бійці ЗСУ вивчають порядок підходу та проникнення особового складу в будівлю в урбанізованій місцевості. Світлини загальновійськової підготовки Генштаб оприлюднив у Фейсбук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські танкісти вже освоїли керування Challenger 2: показали фото з навчань

Навчання відбуваються під керівництвом інструкторів 3-го батальйону Канадської легкої піхоти Принцеси Патриції 1-ї Канадської механізованої бригадної групи 3-ї Канадської дивізії Збройних Сил Канади в рамках операції UNIFIER - UK.

Велика Британія планує цього року навчити ще 20 тисяч українських військовослужбовців на своїх полігонах для їхньої ефективної боротьби з військами РФ.

США також розширили програму навчання ЗСУ. Вони тренують українських військових на полігоні у Німеччині.

Євросоюз також запустив тренувальну місію EUMAM для українських військових, у рамках якої навчать 15 тисяч військовослужбовців. Більшість навчань проходитиме на території Польщі.

ЗСУ проходять базову загальновійськову підготовку в рамках міжнародної навчальної операції на території Об'єднаного Королівства, фото показав заступник командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Павлюк в Telegram.

Військовослужбовці навчаються тактиці вибору та правильному заняттю вогневої позиції з використанням для стрільби ям, пагорбів, дерев та інших особливостей місцевості.

Зараз ви читаєте новину «Навчання у Великій Британії: Генштаб показав, як українські військові вчаться вести міські бої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі