неділя, 29 травня 2022 13:43

Спецтема: Війна Росії проти України

"Нас на*бали" - терористи шкодують, що не "відкосили" від війни проти України (18+)

"Нас на*бали" - терористи шкодують, що не "відкосили" від війни проти України (18+)
Терористи жаліються на умови служби та шкодують, що пішли воювати. Фото: Генштаб ЗСУ

Військових з ОРДЛО, які відмовляються воювати проти України, судитимуть як цивільних, що "відкосили" від "мобілізації". Саме тому вони шкодують, що склали присягу.

Про це окупанти розповідають у перехопленій телефонній розмові, яку опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на YouTube.

За словами загарбника, їх змусили присягати Росії. Це не робили лише ті, хто складав присягу СРСР.

Він заявив, що його командир сказав, що нібито нікого не змушуватиме воювати й запропонував здати зброю та форму. Через таку відмову його можуть судити не за трибуналом, а як цивільного, який ховався від "мобілізації".

"Тут усі дійшли висновку, що це їхній "косяк" був, що ми не зробили це (не відмовилися. - Gazeta.ua), коли отримали зброю. Якщо ти з**бешся і тебе "приймуть", то не за трибуналом будуть ї**шити, а підеш за кримінальним кодексом", - зазначив терорист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Яка армія російська? Бутафорська" - окупанти не можуть втекти з війни (18+)

За його словами, він шкодує, що взяв зброю, адже в окупованому Донецьку вже гуляють люди, зокрема в парку Щербакова.

"Так, нас на*бали. Нас, довб**обів, кинули сюди, тепер бояться, що нас відправлять додому хоча б на два дні, адже тут із 450 людей залишиться лише 200, які за гроші сидітимуть", - додав співрозмовник.

Запис містить нецензурну лексику - 18+

Рідні російських окупантів агітують їх писати рапорти й повертатися додому. Про це свідчить перехоплена розмова українською розвідкою. У ній дружина загарбника з Бурятії радить чоловікові писати рапорт на звільнення з армії. Переконує, що судове переслідування, яким лякає військових командування Росії, не має законних підстав.

Зараз ви читаєте новину «"Нас на*бали" - терористи шкодують, що не "відкосили" від війни проти України (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі