вівторок, 22 березня 2022 12:05

Спецтема: Війна Росії проти України

"Надеюсь, что все пройдет хорошо" - з'явилося звернення Тайри на пропагандистському каналі

"Надеюсь, что все пройдет хорошо" - з'явилося звернення Тайри на пропагандистському каналі
На російському НТВ вийшло відеозвернення полоненої росіянами Юлії Па\вської. Скрін з відео

Медик-волонтерка Юлія Паєвська на псевдо "Тайра" - жива. Перебуває в полоні у росіян.

Про це повідомляє Telegram "Погляд Приходька".

"Тайра жива! Їі звернення на пропагандистському НТВ - стримане, чітке й правильне. А легка усмішка наприкінці свідчить про багато чого", - ідеться в повідомленні.

На відео з логотипом пропагандистського російського каналу НТВ Паєвська говорить російської мовою. Основний меседж її короткого виступу - що треба вивести з Маріуполя цивільне населення. Насаперед жінок і дітей.

"Звертаюся до тих, від кого це залежить. У Маріуполі багато цивільних, які не змогли виїхати з певних причин. Бойові дії тривають, ситуація дедалі гірше. Це зовсім не місце для жінок, дітей, старих. Я хотіла б, щоб знайшли рішення вивезти всіх цивільних з Маріуполя і забезпечити їм надійну евакуацію. Мені сильно хотілося б запобігти цим жертвам. Я сподіваюся", - говорить Тайра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вбили волонтера Кононова прямо в інвалідному візку

Та додає, що сподівається на успішну рятувальну операцію і що війська оголосять тишу хоча б на декілька днів.

"Сподіваюся, що все відбудеться добре. Дякую", - додає на завершення.

Волонтерка й парамедик Юлія "Тайра" Паєвська з водієм "швидкої" Сергієм потрапили в полон російських загарбників. Вона надавала медичну допомогу та брала участь в евакуацієї мирного населення Маріуполя.

Волонтерка в день викрадення їхала разом з водієм "швидкої" Сергієм на виклик до дитини "у розбомбленому майже повністю місті".

.

Зараз ви читаєте новину «"Надеюсь, что все пройдет хорошо" - з'явилося звернення Тайри на пропагандистському каналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі