вівторок, 01 листопада 2022 18:57

Спецтема: Війна Росії проти України

На Запоріжжі ЗСУ "відкобзонили" 30 окупантів. Ще 100 вивели з ладу

На Запоріжжі ЗСУ "відкобзонили" 30 окупантів. Ще 100 вивели з ладу
ЗСУ на Запоріжжі влучним ударом знищили 30 окупантів. Ще сотня - поранені. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Сили оборони України знищили склад окупантів і п'ять одиниць техніки в Запорізькій області 29 жовтня.

Втрати особового складу становлять до 30 осіб загиблими й близько 100 пораненими. Інформацію підтвердив Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 1 жовтня у Facebook.

Протягом поточної доби авіація Сил оборони завдала 22 удари.

"Під ураження потрапили 19 районів зосередження озброєння, військової техніки. А також три позиції зенітних ракетних комплексів противника", – сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали масштаби наслідків масованого ракетного обстрілу Запоріжжя

На різних напрямках наші підрозділи протиповітряної оборони збили два БпЛА типу "Орлан-10" і шість ударних дронів Shahed-136.

Підрозділи ракетних військ та артилерії за добу уразили два райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, склад боєприпасів і чотири інших важливих військових об'єкти противника.

Запорізька область окупована російськими військами майже на 60%. Окупанти мало не щодня обстрілюють околиці обласного центру й інших населених пунктів. Тероризують місцеве населення, яке живе в окупації.

ЗСУ намагаються вибити війська РФ з області. Зокрема 28 жовтня підтвердилося ураження живої сили та техніки противника в тимчасово захоплених районах Запорізької області.

Артилерійські підрозділи Сил оборони в Нововодяному Кам'янсько-Дніпровського району знищили склад боєприпасів, до п'яти вантажівок із боєкомплектом і три гармати Д-30.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі ЗСУ "відкобзонили" 30 окупантів. Ще 100 вивели з ладу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі