пʼятниця, 28 жовтня 2022 19:10

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ "покришили" окупантів на Запоріжжі

ЗСУ "покришили" окупантів на Запоріжжі
У Запорізькій області ЗСУ знищили склад боєприпасів. Фото: eastnews.ua

Підтвердилося ураження живої сили та техніки противника в тимчасово захоплених районах Запорізької області.

Артилерійські підрозділи Сил оборони в Нововодяному Кам'янсько-Дніпровського району знищили склад боєприпасів, до п'яти вантажівок із боєкомплектом і три гармати Д-30, повідомляє Генштаб у зведенні.

У районах населених пунктів Токмак, Молочанськ та Кінські Роздори отримали поранення до 110 російських військових. Кількість ліквідованих вони приховують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі нацгвардійці розбили ДРГ з мобілізованим окупантом

"Триває так звана "евакуація" з тимчасово зайнятої території Херсонської області. В населеному пункті Качкарівка окупанти дали жителям населеного пункту дві доби на виселення з власних помешкань та евакуацію. На шляхах "евакуації" до тимчасово окупованого Криму встановлено додаткові блокпости, де організовано ретельний догляд та перевірку цивільного населення", – йдеться в повідомленні.

До Червоного Маяку, Новорайська та Зміївки прибули нові мобілізовані росіяни. Окупанти посилили фільтраційні заходи у Великій Білозерці Запорізької області.

Раніше стало відомо, що патрульні поліцейські взяли в полон кількох окупантів, мобілізованих у Бєлгородській області Росії. У розмові з поліцейськими вони заявили, що "нічого не знають", а один із них нібито навіть викинув гранатомет.

За словами загарбників, вони встигли повоювати майже два тижні.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ "покришили" окупантів на Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі