неділя, 03 квітня 2022 11:45

Спецтема: Війна Росії проти України

На Запоріжжі розгромили колону броньованої техніки: є десятки загиблих та поранених окупантів

На Запоріжжі розгромили колону броньованої техніки: є десятки загиблих та поранених окупантів
ostannipodii

Підрозділи Сил оборони Запорізького краю знищили ворожу колону техніки.

Розгромили дев'ять бойових броньованих машин. Загинули 48 окупантів. Ще 21 поранили, повідомляють в Telgram-каналі Запорізької обласної військової администрации.

Тим часом росіяни продовжують обстріли мирних сіл та містечок в Пологівському районі Запорізької області. Розміщують озброєння та військову техніку у безпосередній близькості до житлової інфраструктури населених пунктів. Грабують людей та застосовують насильство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гуманітарні коридори на 3 квітня

В Оріхові окупанти обстріляли житлові будинки та цивільну інфраструктуру. У результаті загорілись дві господарські будівлі. Попередньо, загиблих та постраждалих людей немає.

У Мелітополі окупанти тероризують цивільне населення. Розганяли людей, які приходили записувалися до евакуаційних конвоїв, щоб виїхати до Запоріжжя.

2 квітня рятувальниками ДСНС було надано допомогу у підвозі технічної води для населення міста Гуляйполе, а піротехніками було знешкоджено 13 вибухонебезпечних предметів у Запорізькому районі області.

Російські окупанти тероризують педагогів Мелітополя Запорізької області. Загарбники "постановили" розпочати з 4 квітня в місті навчальний процес російською мовою за російськими програмами.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі розгромили колону броньованої техніки: є десятки загиблих та поранених окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі