понеділок, 22 жовтня 2012 13:21

На Волині "ВАЗ" врізався у автобус, загинула мати зі сином

На Волині у дорожньо-транспортній пригоді загинули двоє - мати зі своїм сином. Ще двоє людей з тілесними ушкодженнями опинилися в лікарні, повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

Трагедія сталася вчора на трасі Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече неподалік села Копачівка на Рожищенщині.

21-річний житель з Горохівщини, керуючи автомобілем "ВАЗ-2101" рухаючись по другорядній дорозі з м. Рожище, не пропустив автобус "МАН" під керуванням 43-річного жителя міста Володимир-Волинська, який прямував головною дорогою з міста Луцька у напрямку Ковеля.

Внаслідок аварії чоловік і його мати – 42-річна жителька Горохівського району загинули на місці пригоди. Ще двоє пасажирів "ВАЗ 2101" – 48-річна жінка (мешканка Рівненської області) і 7-річна дівчинка (жителька Горохівського району) – отримали тілесні ушкодження і були терміново доставлені в Рожищенську центральну районну лікарню.

Стало також відомо, що у салоні автобуса перебувало 48 чоловік. На щастя, ніхто із пасажирів не постраждав.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Тривають слідчі дії.

Зараз ви читаєте новину «На Волині "ВАЗ" врізався у автобус, загинула мати зі сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі