пʼятниця, 19 жовтня 2012 08:23

На Волині автобус з людьми влетів у потяг

На Волині рейсовий автобус влетів у потяг. В автопригоді ніхто не загинув. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВСУ у Волинській області.

Аварія трапилася в селищі Стара Вижівка на перегоні "Вижва – Мизове". Водій автобуса "ПАЗ" проігнорував сигнал світлофора, не переконався у відсутності перешкоди і продовжив рух. У результаті відбулося зіткнення з дизель-потягом, що рухався за маршрутом "Ковель-Заболоття".

У салоні автобуса перебувало шестеро осіб, четверо з них внаслідок автопригоди отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були доставлені до Старовижівської центральної районної лікарні.

Двох з них після огляду лікарями відпустили додому, двоє – госпіталізовані. Вік потерпілих – від 40 до 63 років. Нині правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Затримки в русі залізничного транспорту не було. Попередня причина автопригоди – порушення правил проїзду залізничного переїзду.

Зараз ви читаєте новину «На Волині автобус з людьми влетів у потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі