четвер, 16 травня 2013 14:53

На Вінниччині жінка хотіла врятувати корову і сама потрапила під потяг

На Вінниччині жінка хотіла врятувати корову і сама потрапила під потяг
Фото: obozrevatel.com

64-річну Надію Кричун з села Немія Могилів-Подільського району Вінниччини збив товарний потяг. Це сталося 15 травня зранку, коли вела корову на пасовище.

"Свідки розповідають, що жінка хотіла перегнати через залізницю корову. Тварина мабуть злякалася і стала прямо на самих коліях. В цей час з-за рогу мчав товарний потяг, жінка намотала на руку мотузку і хотіла потягнути худобу, але та не слухалася. Потяг відкинув корову на бік і від травм тварина загинула на місці, а жінку протягнув далі по щебеню. Потяг зупинився за 300 метрів — на зупинці в Могилів-Подільську", — каже секретар сільської ради 36-річний Олександр Віннічук.

Місцеві викликали швидку і міліцію. До того часу самі надавали допомогу постраждалій. У важкому стані її відвезли до райлікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині електричка протаранила вантажівку, протягнула 200 метрів і загорілася

"До нас привезли з множинними саднами, відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку важкого ступеню, з переломами основ черепу. Зараз боремося за її життя. Пацієнтку підключили до апарату штучної вентиляції легень. Питання про оперативне втручання поки не стоїть, лише зашиваємо рани", — повідомила завідувачка реанімаційним відділенням Могилів-Подільської лікарні Людмила Зайцева.

Загиблу корову родичі забрали додому. Місцеві розповідають, жінка ніколи не гнала корову через залізницю.

"В тому місці навіть не покладена доріжка зі зрубу чи бетонних плит. В нас попід колію є дорога. Тудою і проводять череду", — зауважив секретар сільради.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині жінка хотіла врятувати корову і сама потрапила під потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі