вівторок, 23 липня 2013 08:30

На Вінниччині на хлопця впала п'ятитонна плита, але дитина вижила

На Вінниччині  на хлопця впала п'ятитонна плита, але дитина вижила
Фото: tsn.ua

У селищі Бродецьке Козятинського району Вінниччини на 12-річного Василі Благія впала залізобетонна плита вагою близько 5 тонн.  Хлопець  дивом залишився живий. Зараз він у реанімаційному відділенні районної лікарні.

"19 липня близько другої години рятувальникам надійшло повідомлення, що хлопця накрило залізобетонною плитою, - кажуть у прес-службі  управління ДСНС  у Вінницькій області. - Із бетонної пастки хлопця рятували перехожі: за допомогою автомобільних домкратів вони підважили плиту, витягли хлопця та викликали швидку. У хлопця відкритий перелом тазостегнового суглоба, закрита травма живота,  численні забої".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині хлопчик ледь не повісився, через парі

У той день Василь із мамою, Інною Леонідівною, йшли у справах. Стежина проходить повз   приміщення  колишньої автобази.

"Те приміщення  закинуте,  знаходиться у стадії ліквідації, - каже голова селища Сергій Мартинюк. -  Але досі обгороджене залізобетонними плитами три на півтора метри.  Саме цей шматок паркану і обвалився на хлопця. Його врятувало диво - він впав у невелику яму, тому зазнав неважких травм. Якби земля під парканом була рівна - страшно уявити, що це було б.  Особисто подякую тим людям, які  рятували хлопця з-під плити".

"Я йшла трохи віддалік, - розповідає Інна Благій. - Коли  плита рухнула - не зрозуміла, що сталося. Лише побачила, що сина не стало. Поряд проходили люди, які збіглися на мій крик та врятували мого сина".

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині на хлопця впала п'ятитонна плита, але дитина вижила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі