субота, 14 травня 2016 12:41

На Вінниччині депутат міської ради підстрелив чоловіка

На Вінниччині  депутат міської ради підстрелив чоловіка
потерпілий Олександр Коломієць

У місті Могилів-Подільський на Вінниччині підстрелили Олександра Коломійця. Чоловік вижив, але зараз лежить в лікарні з двома кульовими пораненнями. У злочині підозрюють депутата міської ради та зятя міського голови Сергія Шевчука. Але поки що його не затримали за відсутністю доказів, пише "20 хвилин".

Стрілянина зчинилася у приватному секторі Могилів-Подільского. Серед білого дня до будинку під'їхав чоловік та почав стріляти. Сусіди розповідають, що вже не перший раз Сергія Шевчука, депутата міської ради, звинувачують у подібній справі. Сам же стрілок каже, що до стрілянини не має ніякого відношення, а постраждалий просто заздрить йому.

"Як стверджують родичі постраждалого, стріляв депутат міської ради, він же зять мера міста Могилів-Подільський 31-річний Сергій Шевчук. Сам він свою причетність до криміналу не відкидає. Все сталося в день народження потерпілого Олександра Коломійця. Теща чоловіка, Світлана, розповідає, як дві кулі потрапили у металеві ворота і дві в її зятя. Це бачили і очевидці", - пише видання.

За словами лікарів, в чоловіка вогнепальне поранення стегна та сідничної ділянки. Одна куля застрягла, інша - пройшла навиліт. Сам він розцінив це як замах на його життя, але хто стріляв - говорити відмовляється.

У поліції вказаного депутата вже опитали і відпустили. Чоловік справді має зареєстровану зброю, але чи він стріляв - ще з'ясовуватимуть.

Читайте також: Ґвалтівника неповнолітньої дівчини затримали правоохоронці на Вінниччині

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині депутат міської ради підстрелив чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі