пʼятниця, 13 травня 2016 13:36

Ґвалтівника неповнолітньої дівчини затримали правоохоронці на Вінниччині

Ґвалтівника неповнолітньої дівчини затримали правоохоронці на Вінниччині

У селі Селище Тиврівського району Вінниччини поліція затримала місцевого жителя, який зґвалтував неповнолітню. Попередньо встановлено, що 25-річний чоловік познайомився з дівчиною на вулиці села та запросив її до себе в гості. Під час розпиття алкогольних напоїв зґвалтував її. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Вінницької області.

"12 травня до Гніванського відділення поліції звернулась 15-річна дівчина, яка повідомила, що її зґвалтував малознайомий чоловік на ім'я Олександр. За словами потерпілої, вони познайомились на вулиці села, після чого він запросив її до себе у гості. Під час розпиття алкогольних напоїв чоловік запропонував їй вступити з ним у статеві зносини, але отримав відмову. Тоді чоловік застосував силу та, погрожуючи кухонним ножем, зґвалтував її. Коли п'яний господар заснув, вона втекла",- розповів в начальник гніванської поліції Роман Андрощук.

Підозрюваного працівники поліції затримали протягом кількох годин. Ним виявився місцевий житель, який мав кілька судимостей за крадіжки. Затриманий не заперечує інтимні стосунки з неповнолітньою, але каже, що усе було за взаємною згодою.

15-річна потерпіла з неблагополучної родини, останнім часом вела бродяжницький спосіб життя. Поліція повідомила про даний факт соціальну службу, у присутності представника якої проводилось опитування потерпілої та слідчі дії. Наразі призначений ряд експертиз.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження. Затриманому загрожує до 12 років ув'язнення.

Зараз дівчину забрав у родину старший брат, який мешкає у обласному центрі. В подальшому її долю вирішить соціальна служба.

Читайте також: У Києві затримано злочинців, які викрадали та вбивали людей

Нагадаємо, 21 квітня у Вінниці на вулиці Салтикова-Щедріна поліція затримала 35-річного таксиста, який зґвалтував 19-річну вінничанку.

Зараз ви читаєте новину «Ґвалтівника неповнолітньої дівчини затримали правоохоронці на Вінниччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі