неділя, 13 грудня 2020 16:09

На ТЕС під Харковом сталася масштабна пожежа

   На Зміївській ТЕС спалахнула пожежа. Фото: ДСНС
На Зміївській ТЕС спалахнула пожежа. Фото: ДСНС
Сьогодні вночі на Зміївській ТЕС сталася пожежа.

Займання почалося на дев'ятому енергоблоці корпусу Б. Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій на своєму сайті.

"Співробітники МНС повідомили, що близько четвертої ранку область пожежі вдалося локалізувати. Повна ліквідація пожежі зафіксована на 8:30 ранку. На щастя, в цій надзвичайній події обійшлося без жертв і постраждалих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Києва спалахнула масштабна пожежа

На цей час співробітники МНС, правоохоронні органи та медичні працівники продовжують з'ясовувати обставини пожежі, також вивчаються збитки, нанесені вогнем", - йдеться в повідомленні відомства.

 

Також в МНС повідомили, що горіла набивка двох регенеративних повітряних підігрівачів, через що і сталося підвищення температури. Зараз це одна з можливих причин пожежи.

Для гасіння полум'я були задіяні 60 осіб з особового складу та 16 одиниць техніки.

На Тернопольщині рятувальники загасили пожежу в одноповерховій виробничо-складській будівлі, де серед іншого зберігалося пальне. Так, займання виникло у приміщенні з верстатами і ємностями з орієнтовно тонною пального.

Зараз ви читаєте новину «На ТЕС під Харковом сталася масштабна пожежа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі