вівторок, 29 жовтня 2013 17:12

На Тернопільщині ворожка видурила у дівчинки 7 тис. грн, залякавши дитину смертю матері

На Тернопільщині ворожка видурила у дівчинки 7 тис. грн, залякавши дитину смертю матері
Фото: anons.uz.ua

Майже сім тисяч гривень віддала шахрайці 13-річна жителька Козівського району, аби зняти прокльони та врятувати від смертельної недуги свою маму, повідомляє сектор зв'язків з громадськістю УМВС в Тернопільській області.

Шахрайка перестріла дитину на вулиці, одразу почала розповідати їй про сімейні негаразди, залякувати смертю мами. Побачивши страх в очах дівчинки, незнайомка пообіцяла допомогти врятувати найріднішу людину. Для цього, як пояснила, потрібно принести гроші з дому та провести на них ритуал очищення від усього злого. Школярка побігла додому та винесла шахрайці майже сім тисяч гривень.

Далі незнайомка почала щось шепотіти, а дівчинці наказала стояти на місці та не піднімати голову. Як зникла "добродійка", а разом з нею і гроші, дитина не помітила.

Коли рідні дізналися про те, що сталося, звернулися за допомогою до працівників міліції. Тернопільські міліціонери за декілька днів розшукали пройдисвітку.

Нею виявилася 26-річна мешканка Волинської області. Дії лиходійки кваліфікують за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Триває досудове розслідування.

 

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині ворожка видурила у дівчинки 7 тис. грн, залякавши дитину смертю матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі