четвер, 27 червня 2013 00:45

Знайшла ляльку з перерізаною головою

"Нашій сім'ї не дає спокою колишня коханка чоловіка, — пише 42-річна Ольга Леонідівна з Рівненщини. — Проблеми з Олегом почалися два роки тому. На роботі закрутив роман із секретаркою. Вона вже двох дітей має, а ще ні разу замужем не була. Олег пішов із дому, навіть одяг не забрав. Я на розлучення подала, а він за три тижні назад вернувся, на колінах просив додому пустити. Помирилися заради дітей і хазяйства. Самій важко тримати двох корів і трьох свиней. Після Олега вона ще з половиною села переспала, але від мого чоловіка відстати не хоче. У квітні я знайшла на подвір'ї ляльку з перерізаною головою. Через тиждень корова перестала доїтися, а у травні кабан вигодуваний здох. До гадалки йти не хочу, але боюся, щоб на нашому здоров'ї то не відбилося".

Листи коментує столичний біоенергетик Мирослав Олійник. Долонею сканує знімок подружжя.

— Лялькою на вас намагалися навести порчу, — каже біоенергетик. — На подвір'я її принесла мати коханки. Шкоди вашому здоров'ю вона вже не завдасть. Часто такі порчі за господарів переносять тварини. Корову краще здати. Вона не доїтиметься і не даватиме приплід.

"У лютому поховали онуку, — розповідає вінничанка 54-річна Валентина Іванівна. — Лесі було 14 років. За півроку до трагедії діагностували рак крові. Ховали, як наречену, у білому платті. Мені сниться вже четвертий раз за місяць. Просить віддати їй іграшки і мобільний. У її кімнаті ми нічого не міняли. Донька туди заходити боїться, бо все про Лесю напоминає".

— Речі, які уві сні просить покійна онука, треба зібрати і спалити, — радить біоенергетик. — Довго тримати вдома одяг покійного не варто. Його краще роздати нужденним. У знайомої син-небіжчик просив на той світ улюблену іграшку. Вона вранці пішла на кладовище. Там у сусідню могилу ховали чоловіка. У вдови попросила передати через нього іграшку дитині. Після того сни припинилися.

Зараз ви читаєте новину «Знайшла ляльку з перерізаною головою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі