пʼятниця, 18 травня 2012 05:15

"Не дозволяйте, щоб вашу дитину невідомі люди пригощали"

Автор: МАЛЮНОК: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Біоенергетик 63-річна Влада Горбачевська живе у місті Ковель на Волині. На прийом до неї їздять із Луцька, Львова та Києва. Лікує водою та молитвами, заговорює одяг хворих, алкозалежних, дітям знімає переляк.

У кімнаті, де приймає відвідувачів, пахне хлібом і воском. Висять 10 ікон. Найбільші — образи Ісуса Христа, Діви Марії та Святого Миколая.

— Дар зцілювати я отримала від бабусі, — Влада Миколаївна зав'язує на голові сіру хустку. В темній кімнаті на столі запалює три свічки. Вона сива, має бородавки на лівій щоці й підборідді. — Баба ворожкою була. Коли зібралася помирати, покликала до себе мою маму і сестру. Але вони боялися магії. Біля бабиного ліжка стояли, як укопані. Торкнутись її не наважувалися. Бо гадалка перед смертю через руки і ноги може передати свої сили і дар яснобачення. У кімнату забігла я. Мені тоді 14 років було. Баба каже: "Ладусю, ходи попрощаюся з тобою". Я підбігла, обняла бабу. Мати тільки скрикнула, але спинити мене не встигла. За кілька хвилин баба віддала Богу душу.

Влада Горбачевська приймає відвідувачів в усі дні, крім неділі й свят.

— Після того я стала сильно боліти. Мама до якої бабки мене не заведе, всюди нас приймати не хочуть. Кажуть, ваша дитина повна незвіданої енергії. Жоден маг не мав сили на мене вплинути. Після 16 усе в моєму організмі помінялося. Уже й не пригадаю, коли мала якусь болячку. Тільки голова іноді зудить, коли сильно хворі або зурочені пацієнти приходять. Десь у 18-19 років я почала бачити людей наскрізь. Бачу, дірка в шлунку — в людини язва. Кров біла у жилах тече — має білокрів'я. Як мігрень — то голова вдвічі більшою мені кажеться.

У коробці з-під взуття лежать зо 20 яєць. Ними цілителька викачує переляк.

— Його кожна мати може сама своїй дитині викачати. Треба вести яйцем від лобика до вуха і навколо голови три рази за годинниковою стрілкою. Потім збийте у стакан. Переляк відкладується у чорних плямах і згустках. Викачані яйця в землю закопую. Біда буде, якщо їх на перехрестя винести чи в річку викинути. Проблеми та страхи примножаться.

Людина має все те, у що вірить. Без діла не гадайте на майбутнє, бо програєте свою долю. Багато чого краще не знати, бо схочеться раніше терміну піти на той світ. Маєте хороші заробітки — не скупіться до ближніх. Просить священик на храм — дайте, сирота руку тягне — не оминайте, циганча просить сухаря — купіть йому булку. За то Бог віддячує сторицею.

Не дозволяйте, щоб вашу дитину невідомі люди пригощали. Чемно подякуйте і скажіть, що того малому їсти не можна. Бо старша людина через яблуко, апельсин або цукерку може помінятися з дитиною енергією — омолодитися, а немовляті віддати свої біди й болячки.

Бачу, коли в людини має бути рак чи білокрів'я. Не кажу відвідувачу, що він серйозно хворий. Ділюся тільки з родичами. А раніше в очі людям усе говорила. Сказала одній жінці, що її чоловік на машині розіб'ється. Побігла вона додому, щоб його на роботу не пустити. По сторонах не дивилася, попала під гружонну машину.

Прийшла жінка на третьому місяці вагітності. Просить її чоловіка від водки заговорити. Кажу їй, що хлопчика вродить, а вона не вірить, бо їй півроку тому кісту на яєчниках вирізали. З дому мені передзвонила. Тест підтвердив вагітність.

За прийом грошей не просить.

— Хто скільки дасть, то й добре буде. На чужому нещасті не розбагатієш, — проводить за ворота і хрестить мене на дорогу. — Я ще недовго жити буду. Маю синів, але вони від магії далекі. Мабуть, передам силу меншому внукові. Він усі молитви після першого разу запоминає, має сильно лічебні руки. Хоче йти вчитися на масажиста.

Зараз ви читаєте новину «"Не дозволяйте, щоб вашу дитину невідомі люди пригощали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі