середа, 21 лютого 2024 00:01

Спецтема: Війна Росії проти України

На Сумщині ворожий дрон розбив будинок і вбив п'ятьох людей

На Сумщині ворожий дрон розбив будинок і вбив п'ятьох людей
Ворожий дрон на Сумщині вбив п'ятьох людей. Фото: Сумська ОВА

На Сумщині внаслідок влучання російського дрона у приватний житловий будинок вранці 20 лютого загинула родина із п'яти осіб.

Будинок було зруйновано вщент і сталася пожежа. Останків тіл загиблих майже не лишилося, повідомила голова прикордонної Новослобідської громадіи Конотопського району Ольга Гаркавенко в коментарі УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни смертельно атакували Сумщину: що відомо

Наразі ще тривають пошукові роботи та розбір завалів.

"Підтверджую загибель п'яти членів однієї родини. Це, зокрема, господарка будинку, 1964 року народження, два її сини, 1984 і 1985 р. н., двоюрідна бабуся, 1932 р.н., яка проживала окремо на сусідній вулиці, але родина забрала її до себе, а також сваха, 1954 р.н., яка приїхала погостювати з Києва", - уточнила голова громади.

В ніч проти 20 лютого ворожі дрони атакували Полтавщину. У Кременчуцькому районі пролунали звуки вибухів. Під ударом опинився промисловий обʼєкт. Це спричинило пожежу. До ліквідації наслідків залучали 18 одиниць техніки та 85 рятувальників. Минулося без жертв та постраждалих.

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині ворожий дрон розбив будинок і вбив п'ятьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі