вівторок, 24 квітня 2012 09:01

На Сумщині молодик 7 разів вдарив пенсіонерку сокирою по голові

На Сумщині молодик 7 разів вдарив пенсіонерку сокирою по голові
Хлопець убив жінку, бо та відмовилась позичати гроші. Фото:derevnyaonline.ru

В Путивльському районі Сумщини 23-річний чоловік сокирою зарубав свою 81-річну сусідку. Причиною такого жорстокого вчинку стали 50 грн, які старенька відмовила дати на горілку. Про це пише УНН.

Про вбивство, що сталось у селі В'язенка Путивльського району правоохоронці дізнались від сусіда загиблої. Чоловік зателефонував на лінію "102" та повідомив, що затримав односільчанина, який щойно вбив 81-річну жінку.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група, по приїзду якої в будинку міліціонери виявили труп літньої жінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 76-річна теща зарубала сокирою зятя-дебошира з Росії

"Загибла лежала на підлозі в калюжі крові, а поряд знаходилась сокира, - розповідав Володимир Масловський, перший заступник начальника Путивльського райвідділу. - Саме нею, за висновками судмедекспертів, була вбита загибла. До того ж, на її голові криміналісти нарахували сім рубаних ран".

Про те, що молодий чоловік причетний до вбивства, красномовно вказували плями крові на його одязі. Та й останній не заперечував своє причетності до вбивства. Слідчому він спокійно розповідав, що того дня трохи випив з компанією незнайомих хлопців. Коли ж вони поїхали, йому закортіло продовження.

"Я зайшов до неї щоб гроші позичити, а вона мені відмовила, - говорив зловмисник. - Раніше я вже брав у неї в борг, от тільки й досі не віддав. Вона це мені згадала. Я розлютився та вхопив перше, що трапило під руку. То була сокира. Бив її по голові, а коли отямився - злякався".

За фактом вбивства ведеться слідство.

 

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині молодик 7 разів вдарив пенсіонерку сокирою по голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі