пʼятниця, 14 жовтня 2011 18:20

На Рівненщині виявили підроблені акцизні марки на 150 тисяч

Сьогодні на березі річки Іква в райцентрі Млинів на Рівненщині місцевий мешканець знайшов пакунки із понад 20 тисячами підроблених марок акцизного податку на алкогольні напої. Податкова міліція тепер розшукує власників та авторів фальшивок.

"Акцизні марки з мосту через річку побачив місцевий мешканець. На воді плавали сотні дрібненьких папірців, а на березі Ікви валялися пачки марок. Чоловік одразу повідомив про знахідку міліцію", - розповів Олександр Мрозович, прес-офіцер обласної податкової міліції.

Правоохоронці нарахували понад 20 тисяч марок акцизного податку на алкогольні напої. Експерти встановили, що всі вони фальшиві.

"Невстановлені особи в порушення вимог Податкового кодексу України підробили марки акцизного податку у кількості понад 20 тисяч штук. Вони завдали державі матеріальної шкоди у розмірі понад 150 тис. грн. Нині співробітники податкової міліції проводять оперативно-розшукові заходи направлені на встановлення осіб, що скоїли цей злочин. За незаконне виготовлення, підробку, використання, або збут підробних марок акцизного податку Кримінальним Кодексом України передбачено штраф, або обмеження волі до чотирьох років", - додали в податковій міліції.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині виявили підроблені акцизні марки на 150 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі