пʼятниця, 02 листопада 2012 14:29

На Полтавщині знайшли двох затонулих мисливців

На Полтавщині знайшли двох затонулих мисливців
Четверо мисливців поїхали на дачу одного з них. Фото: sovetov.su

31 жовтня та 1 листопада поблизу міста Комсомольськ з річки Псел водолази витягли двох мисливців, 42-річних Сергія Федорчака та Сергія Нікіщенка. 10 днів тому вони перекинулися з моторного човна "Южанка" поблизу дачного кооператива "Івки". Тіла чоловіків спливли самі.

"Їх побачили рибалки, які пропливали по річці на човні, - розказав Валентин Шафорост з Кременчуцького управління надзвичайних ситуацій. - Знайшли їх недалеко від того місця, де перекинувся човен. В тому районі річки багато плавунів. Це острівки з очеретом. Якби тіла запливли під них, то там би і залишилися. Їх би просто з'їли риби. Виходить, що чоловіки втопилися, тіла опустилися на дно. Зараз холодно, тому не спливали 10 днів. Влітку потопельники піднімаються на поверхню днів за три".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині чоловік втопився, навчаючи доньку плавати

Рятувальники розповіли, 20 жовтня четверо мисливців поїхали на дачу одного з них. Вирішили постріляти з човна качок. Нічого не вполювали, вирішили пливти назад. Хтось з них різко повернув кермо, від того човен перевернувся. Двоє мисливців самі вибралися на берег. Інші хотіли відтягти човна, залишилися у воді. 10 днів їх шукали 4 водолазів, підключили гелікоптер. Сергій Федорчак жив з батьками, в нього залишився 13-річний син Дмитро. В Сергія Нікіщенка дітей не було, мешкав з цивільною дружиною.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині знайшли двох затонулих мисливців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі