субота, 07 травня 2016 12:42

На Полтавщині в будинку з дітьми вибухнула граната: є жертви

Автор: npu.gov.ua
 

В одному з сіл Новосанжарського району ввечері у п'ятницю вибухнула граната. Одна людина загинула, шестеро дітей отримали травми.

Про це розповів речник Національної поліції в Полтавській області Юрій Сулаєв.

"Молодий чоловік, 20 років, приніс до помешкання бойову гранату. Демонстрував цю гранату сусідським дітям. Діти, які перебували в кімнаті, - практично всі дівчата. Віком 6, 14, 15 та 16 років.

Під час демонстрування боєприпасу граната вибухнула. Внаслідок цього 20-річний хлопець загинув на місці. Усі шестеро дітей отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості і доставлені до Новосанжарської районної лікарні. Одна дівчинка зараз перебуває у вкрай важкому стані - лікарям довелося ампутувати обидві кінцівки ніг. Ще п'ятеро дівчат перебувають у стані середнього ступеню тяжкості", - розповів Сулаєв.

За його словами, хлопець не мав відношення до АТО чи правоохоронних відомств. Наразі поліція встановлює джерело походження гранати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дитячому візочку жінка перевозила гранату і пістолет

Раніше повідомлялося, що 5 травня у Ладижині Вінницької області від вибуху гранати загинув учасник АТО.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині в будинку з дітьми вибухнула граната: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі