понеділок, 24 жовтня 2011 16:38

На Полтавщині у райвідділі міліції помер затриманий

На Полтавщині у райвідділі міліції помер затриманий

31-річний чоловік помер у ізоляторі тимчасового тримання в місті Миргород Полтавської області. Правоохоронці затримали його за підозрою в крадіжці.

"Він мешканець одного із сіл району. За крадіжки був судимий неодноразово, - розповіла Лариса Петренко із Миргородської міськрайвідділу міліції. - Перебував на підписці про невиїзд".

Близько 20:20 вечора постовий міліціонер Миргородського ізолятора телефоном повідомив чергового міськвідділу міліції, що затриманому в камері № 3 раптово стало зле. Про це чоловік сам поскаржився міліціонеру.

Правоохоронці викликали "швидку". За 12 хвилин медики почали надавати невідкладну допомогу. Під час реанімаційних заходів чоловік помер. Смерть констатували о 20.50.

У камері, де перебував затриманий, цілодобово велося відеоспостереження.

У міліції кажуть, чоловік сидів на ліжку, раптом почалися судоми. Він упав на підлогу.

Викликали судмедексперта та повідомили працівників прокуратури. Під час огляду покійного слідів насильницької смерті не виявили.

Труп відвезли в Миргородську центральну районну лікарню. Під час розтину встановили, що чоловік помер через епілептичний напад.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині у райвідділі міліції помер затриманий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі