середа, 20 червня 2012 14:55

На Полтавщині колишній зек обікрав магазин ритуальних послуг. Навіщо — і сам не знав

На Полтавщині колишній зек обікрав магазин ритуальних послуг. Навіщо — і сам не знав
Господиня магазину помітила зникнення вінка увечері. Фото: chalita-nn.ru

В Гребінці Полтавської області 27-річний Юрій Чернявець на центральному ринку міста в магазині "Ритуальні послуги" украв вінок за 147 гривень. Зараз міліція доводить його провину.

"Чоловік роменської національності, прийшов на ринок з двома знайомими. Разом зайшли в магазин ритуальних послуг, щоб купити чотири вінки на похорон, - розказав Леонід Луценко з Гребінківської міліції. - Продавчиня допомогла їх винести на поріг. Потім пішла обслуговувати інших клієнтів. Поки крутилася з ними, чоловік разом з чотирма вінками прихопив і п'ятий. З жінками швиденько пішов додому. Вінок не заховав, поставив під хатою".

Господиня магазину помітила зникнення вінка увечері, коли рахувала товар. Додому йшла повз дім Юрія Чернявця, побачила в дворі магазинний вінок.

"Чоловік почав віднікуватися. Казав, що то їм родичка привезла. Не повернув ні грошей, ні вінок. Відіслав жінку подалі, - продовжують в міліції. - Вона звернулася в міліцію. Ми зразу приїхали до нього, почали розпитувати. Зізнався, що взяв річ випадково. Відразу повернув гроші хазяйці. Але справу вже завели, бо жінка написала заяву. Чоловік може заплатити штраф або піти на громадські роботи".

Раніше Юрій Чернявець був судимий за грабіж. Три тижні тому вийшов із в'язниці.

 

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині колишній зек обікрав магазин ритуальних послуг. Навіщо — і сам не знав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі