пʼятниця, 21 вересня 2012 20:50

На Полтавщині 17 школярів отруїлися невідомою речовиною

На Полтавщині 17 школярів отруїлися невідомою речовиною
У лікарню направлено 3 дітей із симптомами печії в горлі і носі, сльозотечі і блювоти, а також 14 учнів для контролю за станом здоров'я. Фото: portal.lviv.ua

17 учнів Миргородської загальноосвітньої школи госпіталізовані у зв'язку з отруєнням у школі невідомою речовиною, ймовірно, газом, що з'явився під час ремонтних робіт.

Як повідомляє прес-служба облуправління МНС у Полтавській області, у п'ятницю о 10.40 у державну пожежно-рятувальну частину Миргорода надійшло повідомлення про виклик бригади Миргородської станції швидкої допомоги в цю школу для надання медичної допомоги учням.

Школярі поскаржилися на погане самопочуття внаслідок дії невідомого речовини. Після прибуття на місце встановлено, що постраждалі учні 5-го класу знаходилися в коридорі 3-го поверху. Стало також відомо, що в цей час проводилися ремонтні роботи водо-каналізаційних мереж у кабінеті хімії. Це, ймовірно, могло спричинити вихід газу невідомого походження.

Адміністрація школи провела евакуацію учнів і персоналу з будівлі на свіже повітря. Було вирішено скасувати заняття до надання результатів відповідних експертиз Миргородської районної санітарно-епідеміологічної станції.

Для виявлення діючої речовини на місце події була направлена ??комісію Миргородської районної санітарно-епідеміологічної станції. Працівники комісії взяли проби повітря і води для подальших лабораторних аналізів у кабінеті хімії та фізики.

У дитяче відділення Миргородської центральної районної лікарні направлено 3 дітей із симптомами печії в горлі і носі, сльозотечі і блювоти, а також 14 учнів 5-го класу для контролю за станом здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині 17 школярів отруїлися невідомою речовиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі