середа, 14 листопада 2018 14:55

На опалення нема: чиновники Смільської міськради отримали 10 млн грн премій

На опалення нема: чиновники Смільської міськради отримали 10 млн грн премій
Працівникам міськради замерзлої Сміли виплатили премій на 10 млн грн. Фото - glavny.tv

На виплати за інтенсивність праці, за напруженість робітникам міської ради Сміли, де відсутнє опалення, було витрачено 10 млн грн. Про це під час засідання уряду заявив віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко.

"3 місяці шукали місцеві депутати Сміли кошти, щоб дати гарантії та запустити опалення — 15 млн гривень. У той же час на стимулюючі виплати за інтенсивність праці, за напруженість робітникам міської ради Сміли, за інформацією Черкаської ОДА, було виплачено 10 млн гривень. На бюджетну, соціальну, культурну сферу такі ж премії було виділено 5 млн гривень", — розповів Зубко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із лікарні Сміли евакуювали пацієнтів

За його інформацією, у Шепетівці 4 школи залишаються без опалення, оскільки "вчасно не було змонтовано автономне опалення, яке починалось влітку".

Він додав, що народні депутати зареєстрували постанову щодо перевиборів мера у місті Сміла.

У райцентрі Сміла на Черкащині мітингували майже 200 містян 9 листопада. Вимагали увімкнути опалення у будинках. Опалювальний сезон не розпочався через борг за постачання газу в попередні роки. Сягає приблизно 200 млн грн. Кошти газопостачальникам винна енергокомпанія, що раніше опалювала місто.

Зараз ви читаєте новину «На опалення нема: чиновники Смільської міськради отримали 10 млн грн премій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі