четвер, 05 липня 2012 12:48

На Миколаївщині лікарку облили кислотою, бо та не змогла врятувати дівчину

На Миколаївщині лікарку облили кислотою, бо та не змогла врятувати дівчину
Через інцидент лікарка осліпла на одне око. Фото: x-food.ru

У місті Вознессенськ Миколаївської області 53-річна жінка плеснула кислотою в обличчя лікарю-терапевту Оксані Левченко. Жінка осліпла на одне око. Місцева жителька не могла змиритися з втратою своє доньки і вирішила помститися. Сім років тому лікар не змогла врятувати її доньку від пневмонії.

Про це повідомили у прес-службі УМВС України в Миколаївській області.

4 липня жінка вилила Оксані Левченко соляну кислоту в обличчя. Вона зустріла її вранці на вулиці. Оксана працює терапевтом у Вознесенській центральній районній лікарні близько 10 років. У місті вона живе з дочкою та батьками.

"Вчора у неї було пошкоджене обличчя і зір. Вона вже не бачила на одне око. Судити про її стан сьогодні я не маю повноважень. Її відправили в Інститут очних хвороб і тканинної терапії імені Філатова у Одесі", - розповів головний лікар Вознесенської центральної районної лікарні Микола Гоменюк.

За словами лікарів, дівчина звернулась до лікарів у важкому стані. Врятувати дівчину від пневмонії було неможливо. Пневмонія — запалення легеневої тканини.

"Сім років назад у неї померла дочка від швидкоплинної пневмонії. Вона вважає, що у смерті її 21-річної дочки винні лікарі. Її дочка захворіла на Новий рік, який святкувала у Києві на Майдані. Вона приїхала до нас лікуватися лише у березні чи квітні. Вчилась у міліцейській академії. До столичних лікарів не звернулась, а приїхала лікуватися сюди. Їй було дуже погано, батько забирав з вокзалу. Ми зробили все, що могли. Все що призначено при пневмонії. Перевели її на апарат штучного дихання. При розтині її бронхи були покриті нальотом, який практично видалити не можна було нічим", - розповів Микола Гоменюк.

У міліції чекають результатів судово-медичної експертизи. Згідно з висновком буде розглядатися питання про порушення кримінальної справи. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині лікарку облили кислотою, бо та не змогла врятувати дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі