четвер, 05 вересня 2019 08:15

На Львівщині затримали втікачів із колонії. Важко поранено поліцейського

Ввечері 4 вересня в одному з сіл Жидачівського району.на Львівщині затримали втікачів з Миколаївської колонії киянина 20-річного Віталія Буртовенка та 27-річного Павла Дмитрука із Житомирщини.

Поліцейський Олег Франків отримав проникаюче ножове поранення грудної клітини, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: facebook.com/igor.zinkevych
  Із колонії у Львівській області втекли двоє засуджених - 20-річний Віталій Буртовенко (на фото - ліворуч) та 27-річний Павло Дмитрук. Під час їхнього затримання поліцейський отримав важке поранення
Із колонії у Львівській області втекли двоє засуджених - 20-річний Віталій Буртовенко (на фото - ліворуч) та 27-річний Павло Дмитрук. Під час їхнього затримання поліцейський отримав важке поранення

"Поліцейський-водій чергової частини Жидачівського відділення поліції Олег Франків був поза службою. Побачив біля мосту через річку Стрий неподалік села Межиріччя двох чоловіків, котрі підпадали під орієнтування на засуджених, які втекли з виправної колонії. Поліцейський повідомив про незнайомців у відділок поліції. А сам підійшов до них, представився та запропонував пройти з ним у відділення поліції для встановлення осіб", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З колонії втік ув'язнений

Чоловіки відмовились і Олег Франків вирішив їх затримати. Зловмисники чинили опір і один із них вдарив сержанта ножем у ліву сторону грудної клітини.

Утікачів затримали колеги сержанта. Поранений поліцейський госпіталізований, його стан лікарі оцінюють як стабільно важкий.

3 вересня з Миколаївської колонії у Львівській області втекли двоє засуджених. Була інформація, що замовляли таксі о 22:30 з Миколаєва на Київ.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині затримали втікачів із колонії. Важко поранено поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі