неділя, 11 грудня 2022 14:12

Спецтема: Війна Росії проти України

На Луганщині злетів у повітря штаб "вагнерівців", втрати величезні: подробиці і перші фото

У ніч на 11 грудня на тимчасово окупованій території Луганської області сталася чергова "бавовна".

Прилетіло у штаб найманців приватної військової компанії "Вагнер" в Кадіївці. Про це повідомив глава обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в телемарафоні "Єдині новини" 11 грудня, передає Gazeta.ua.

Раніше пропагандистські ЗМІ повідомляли, що українські військові нібито завдали удар по так званому "гостьовому будинку Жданова" у Кадіївці.

"Вони таки дослухаються до нашого президента і палять там, де треба. У них там відбулася "бавовна" – якраз там, де був штаб "вагнерівців", – сказав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На місці знищеної бази "мобіків" все ще розбирають завали: нове відео з-під Мелітополя

За його словами, окупанти навіть не приховують, що зазнали величезних втрат.

Гайдай переконаний, що половина росіян помре навіть до того, як їм нададуть першу допомогу. Усе, через медицину, яка в загарбників на "належному" рівні.

Автор: t.me/serhiy_hayday
  Наслідки "прильоту" по базі окупантів у Кадіївці цієї ночі
Наслідки "прильоту" по базі окупантів у Кадіївці цієї ночі
Автор: t.me/serhiy_hayday
  Раніше пропагандистські ЗМІ повідомляли, що ЗСУ нібито завдали удару по так званому "гостовому будинку Жданова" в Кадіївці
Раніше пропагандистські ЗМІ повідомляли, що ЗСУ нібито завдали удару по так званому "гостовому будинку Жданова" в Кадіївці

Замість канікул у школах так званої ЛНР намагаються запровадити військовий вишкіл. Запропонували учням 8–10 класів організувати "курс молодого бійця". А ще росіяни продовжують примусову інтеграцію усіх сфер, розповів Сергій Гайдай.

На Луганщині Збройні сили України і Нацгвардія не дають прорватися ворогу до Білогорівки. Росіяни впираються щосили на Кремінському й Сватівському напрямках.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині злетів у повітря штаб "вагнерівців", втрати величезні: подробиці і перші фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі