понеділок, 21 вересня 2020 02:51

На кордоні з Польщею утворилася величезна черга з вантажівок: що трапилося

На кордоні з Польщею утворилася величезна черга з вантажівок: що трапилося

На пункті пропуску Ягодин на українсько-польському кордоні утворилася довга черга транспортних засобів, переважно вантажівок. На в'їзд в Україну очікують близько 800 вантажівок, а на виїзд - 300.

Співробітники ДПСУ спільно з працівниками митниці повинні забезпечити оперативні кроки для належного реагування й оформлення вантажівок, повідомили у пресслужбі МВС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні з Білоруссю затримали хасида

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко наголосив на необхідності чіткої взаємодії з прикордонниками та митниками Польщі.

"Спільні дії українських та польських контролювальних органів дозволять прискорити пропускні операції, щоб зменшити час перетину кордону", - зазначив Дейнеко.

Минулого тижня прикордонний наряд затримав 42-річного громадянина Ізраїлю за спробу незаконно перейти кордон, обравши для цього болотисту місцевість. Тепер йому заборонено в'їзд в Україну на 5 років.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні з Польщею утворилася величезна черга з вантажівок: що трапилося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі