вівторок, 15 вересня 2020 22:17

На кордоні з Білоруссю затримали хасида

На кордоні з Білоруссю затримали хасида
Порушнику проставили заборону в'їзду в Україну терміном на 5 років. Фото: ДПСУ

Громадянина Ізраїлю, який спробував незаконно перейти кордон з боку Білорусі, затримали прикордонники.

Йому заборонили в'їзд в Україну на 5 років. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

"Чоловік спробував незаконно перейти кордон, обійшовши пункт пропуску "Нові Яриловичі", що в Чернігівській області. Однак відразу був затриманий прикордонним нарядом. Порушником виявився громадянин Ізраїлю 1978 року народження. При цьому для порушення кордону він навіть обрав болотисту місцевість, певно сподіваючись, що на такому напрямку йому це точно вдасться", - сказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко хоче домовитися з Україною про зелений коридор для хасидів

У ДПСУ зазначили, що на іноземця складено адмінматеріали за ст. 204-1 КУпАП. Йому також проставили заборону в'їзду в Україну терміном на 5 років та примусово повернули на суміжну сторону.

У пункті пропуску на кордоні з Білоруссю "Нові Яриловичі" тимчасово обмежено рух транспортних засобів та громадян. Іноземні громадяни після надання їм всіх необхідних роз'яснень з боку українських прикордонників продовжують перебувати на території Білорусі між українським та білоруським пунктами пропусків.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні з Білоруссю затримали хасида». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі