пʼятниця, 19 жовтня 2012 12:42

На Івано-Франківщині сільський голова виділив сам собі землі на 140 тисяч

На Івано-Франківщині сільський голова виділив сам собі землі на 140 тисяч
Розміщення земельних ділянок вигідне для ведення комерційної діяльності. Фото: kobzar1814.blogspot.com

В Івано-Франківській області сільський голова виділив сам собі землі майже на 140 тис грн. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Прокурор Івано-Франківської області порушив кримінальну справу щодо сільського голови одного з населених пунктів Тисменицького району за ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

"Сільський голова, використовуючи своє службове становище, сам склав і видав завідомо неправомірні рішення сесії сільської ради про передачу собі у власність трьох земельних ділянок", - повідомляє прес-служба відомства.

Їх розміщення украй вигідне для ведення комерційної діяльності, а не тільки для ведення особистого селянського господарства.

За інформацією прес-служби, на підставі фіктивних рішень сесії сільський голова незаконно вилучив землі з комунальної власності і приватизував їх. Своїми діями зловмисник завдав збитки сільській громаді на 138 тис грн.

Ведеться розслідування даної справи.

Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині сільський голова виділив сам собі землі на 140 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі