четвер, 26 липня 2012 15:58

На Дніпропетровщині чоловік убив сусіда і повісився, залишивши записку

На Дніпропетровщині чоловік убив сусіда і повісився, залишивши записку
Чоловік повісився, прив'язавши мотузку до гiлки дерева. Фото: mirnyatom.net

На Дніпропетровщині до працівників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління надійшло повідомлення про те, що на подвір'ї одного із будинків по вул. Червонопресненськiй, покінчив життя самогубством чоловік. Про це пише УНН.

"Виїздом за вказаною адресою, на подвір'ї зазначеного домоволодіння було виявлено труп безробітного, 60-річного господаря оселі, який прив'язавши мотузку до гiлки дерева, покінчив життя самогубством через повішання. Під час огляду трупу з карману штанів було вилучено передсмертну записку в якій він зізнався у скоєнні вбивства сусіда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаєвщині повісилась дівчинка, бо не хотіла мити посуд

Після цього в нежилому, покинутому, будинку було виявлено труп безробітного, 41-річного громадянина без визначеного місця проживання з тілесними ушкодженнями у вигляді рваної рани руки, відкритої черепно-мозкової травми, забоїв та саден голови та обличчя", - йдеться у повідомленні.

Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині чоловік убив сусіда і повісився, залишивши записку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі