середа, 25 липня 2012 19:05

Міліція викрила банду, до якої входив столичний правоохоронець

Міліція викрила банду, до якої входив столичний правоохоронець
Група осіб підозрюється у навмисному вбивстві та незаконному позбавленні волі громадян України. Фото: obozrevatel.com

У Києві викрито групу осіб, підозрюваних у навмисному вбивстві та незаконному позбавленні волі громадян України. До складу групи входив діючий співробітник столичної міліції. Порушено кримінальну справу.

У прес-службі міліції Києва повідомили, що під час першочергових слідчих дій вилучено незаперечні докази злочинної діяльності групи.

Ступінь участі кожного із затриманих у скоєному злочині встановлюється. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Джерело ЛІГАБізнесІнформ, близьке до правоохоронних органів, повідомив сьогодні, що затриманий міліціонер - керівник слідчого відділення одного з райуправлінь МВС Києва. Ще один - екс-начальник слідства одного з підрозділів МВС у Кіровоградській області. Третій затриманий - раніше судимий.

Групу підозрюють у вбивствах старих громадян з метою заволодіння їх квартирами. Їм приписують чотири епізоди вбивств з метою заволодіння житлом. Як мінімум одна з квартир перебуває в Києві - на Проспекті перемоги.

Зараз ви читаєте новину «Міліція викрила банду, до якої входив столичний правоохоронець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі