середа, 14 січня 2015 11:34

На Дніпропетровщині 50 рибалок годину просиділи на відколотій крижині
3

Фото надане УМНС в Дніпропетровській області
Фото надане УМНС в Дніпропетровській області
Фото надане УМНС в Дніпропетровській області

  12 січня близько 15.00 на водоймі Курилівського котловану в Петриківському районі Дніпропетровської області 50 рибалок опинилося на відколотій крижині. Рятувальники визволяли їх понад годину.

  "В котловані раніше добували пісок. Потім запустили туди воду. Внаслідок інтенсивного танення снігу та підняття рівня води у водоймі, стався частковий відрив прибережного льоду з 50 рибалками на відстані 8 метрів від берега. За допомогоюдрабини та рятувальних мотузок було врятовано 28 рибалок з підталих ділянок льоду. Під час рятувальної операції проводилось оповіщення гучномовцем про безпечні шляхи рятування. Тому інші рибалки самостійно вийшли на берег за вказаним маршрутом - через перешийок між берегом та шматком льоду, - повідомили в Дніпропетровському обласному управлінні надзвичайних ситуацій".

  "Рибалкам пощастило, що крижина не дрейфувала по воді. То далеко б не віднесло. Але небезпека була в тому, що танув лід і рибалки провалювалися в ньому, - продовжили рятувальники".

  Постраждалих та загиблих немає. Для порятунку рибалок було залучено 17 чоловік та 3 одиниці техніки.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині 50 рибалок годину просиділи на відколотій крижині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі