четвер, 06 серпня 2015 15:13

На цвинтар під Ростовом постійно прибувають "невідомі"
9

Фото: tsn.ua

Кількість невідомих могил на Північному кладовищі в Ростові, яке з'явилося восени минулого року, збільшується.

Про це повідомляє "ТСН".

На опублікованих знімках можна побачити, що більшість могил ще свіжі, а підписи на "пам'ятниках" вказують, що це чоловіки віком від 25 до 45 років.

Як стало відомо, недалеко від невідомого кладовища розміщений житловий комплекс "Суворовський", в якому живуть військові. У місцевих жителів навіть з'явився жарт: "З Суворовського на Північне через Донбас". Більше того, площа кладовища так велика, що воно поділене на квартали.

"Такого я раніше не бачив - зазвичай неопізнані трупи ховали між рядами, по 5-6. А такого масового я не бачив раніше. Таке враження, що це не кладовище, а смітник", - сказав місцевий блогер Андрій Онопрієв.

Відзначається, що невідомі масові поховання з'явилися після закінчення активних бойових дій на Донбасі. Місцеві жителі вважають, що на цьому кладовищі знайшли спокій або російські військові, або бойовики з окупованих територій України. Однак керівництво міських кладовищ міста відкидає варіант з бойовиками.

Існує версія, що це солдатські могили. Якщо це і військові, то скоріше за все "ополченці" з Росії, родичі яких можуть навіть не знати, що ті вирушили воювати на Донбас.

Зараз ви читаєте новину «На цвинтар під Ростовом постійно прибувають "невідомі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі