четвер, 11 липня 2019 10:05

На Чернігівщині інвалід розбещував дитину

10 липня на Чернігівщині поліція затримала 51-річного інваліда другої групи, який розбещував 11-річну дівчинку в лісополосі біля селища.

"Сьогодні вирішальний день - все ж таки має бути прийнятий ВР України законопроект #6607, спрямований саме на захист майбутнього нашої країни - наших дітей, інакше покидьки будуть продовжувати знущатися та ґвалтувати й список вбитих і зґвалтованих дітей буде зростати кожного дня", - написав у Facebook перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

"Але наступною за цими зґвалтованими та вбитими дітьми - Тетяною Мізіною, Настею Балябіною, Аліною Васютіною, Дар'єю Лукяненко, може вже сьогодні бути знайома дитина, питання лише - чия...?" - пише Аброськін.

Автор: facebook.com
  Законопроект #6607
Законопроект #6607
На Дніпропетровщині рідний дідусь здійснював розпусні дії щодо 9-річної онуки. На Львівщині 14-річну дівчину ґвалтував її знайомий, 37-річний чоловік. Дитина зникла 27 червня, про що до поліції повідомили батьки."Її розшукували протягом доби понад сотні поліцейських. Знайшли на другу добу. Із дівчиною, ще дитиною, весь час знаходився її знайомий. Із її слів, саме ця людина вступала з нею в статеві стосунки"
Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині інвалід розбещував дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі