середа, 03 квітня 2013 16:15

На Черкащині директор будівельної компанії привласнив 800 тис грн

На Черкащині директор будівельної компанії привласнив 800 тис грн
Фото: golos.zp.ua

Служба безпеки Черкащини викрила факт незаконного заволодіння державними коштами на суму понад 800 тис. грн. Протиправну діяльність вів керівник однієї з будівельних компаній. Гроші мали піти на реконструкцію житлового будинку. З 2007 року по 2011 рік між Корсунь-Шевченківським комунальним підприємством та комерційною будівельною структурою були укладені угоди щодо реконструкції. Загальна сума становила 2 млн.грн.

"Під час перевірки нашою службою та фінансовою інспекцією встановлено, що директор будівельної компанії оформив фіктивні документи виконаних робіт. Їх надав обласному управлінню житлово-комунальному господарству. На основі цих підроблених документів суму витрат директор завищив на понад 800 тисяч гривень. Це майже половина грошей, передбачених бюджетом. Їх він використав на власні потреби", - розповіла Катерина Дрога з обласного СБУ у Черкаській області.

У ході кримінального провадження слідчими УСБУ в Черкаській області директору приватної будівельної компанії вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 та ч.2 ст.366 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині директор будівельної компанії привласнив 800 тис грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі