пʼятниця, 19 липня 2013 14:51

На Буковині молодик зґвалтував хлопчика, а матір дитини побоялася звернутися у міліцію

На Буковині молодик зґвалтував хлопчика, а матір дитини побоялася звернутися у міліцію
Фото: ru.tsn.ua

16 липня 2013 року у селі Лопатово Сокирянського району Чернівецькій області чоловік, 1989 року народження, зґвалтував сусідського хлопчика 2006 року народження.

Буковинець був безробітним, заробляв тим, що допомагав сусідам по господарству. Він жив з матір'ю. У результаті слідчих дій, міліціонери встановили, що мав проблеми у спілкуванні з представницями протилежної статі.

Як з'ясували правоохоронці, хлопчик зайшов до сусіда на подвір'я, чоловік затягнув його до хати, де і зґвалтував, пише vidido.ua.

Мати гвалтівника першою дізналася про інтимний зв'язок сина з хлопчиком. Проте вона не звернулася в міліцію, але розповіла комусь з односельців. Селом пішли чутки про цей випадок. Зрештою про це дізналась мати потерпілого. Але й вона не наважилася повідомити про це правоохоронцям.

Міліціонери ж дізналися про вчинення злочину під час профілактично-оперативних дій у Сокирянському районі завдяки чуткам, що ширилися селом.

Як повідомив начальник управління карного розшуку УМВС України у Чернівецькій області Руслан Домніцак, село маленьке, тому жінка боялася повідомили через те, аби родичі гвалтівника не помстилися їй.

Зараз ви читаєте новину «На Буковині молодик зґвалтував хлопчика, а матір дитини побоялася звернутися у міліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі