середа, 19 червня 2013 09:16

У Дніпропетровську "на живця" відловлюють по 3 педофіла на день

У Дніпропетровську "на живця" відловлюють по 3 педофіла на день
Фото: yalta.ura-inform.com

У Дніпропетровську відловлюють по три педофіла на день. Такою інформацією поділився член громадського руху "Опір Дніпропетровськ" Євген Смородін, пише "Сегодня".

За його словами, виловом педофілів в місті займаються люди з їхньої команди спільно з правоохоронцями. Знаходять збоченців у соцмережі, заманюють на зустріч, але там їх чекають не безневинні створіння, а люди у формі.

"Робота з пошуку і листування ведеться щодня, а от затримуємо, буває, по 3 людини в один день. Повірте, педофіли є і у нас в місті, і батькам неповнолітніх дітей слід бути дуже уважними", - говорить Смородін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Батьківщині" обурені, що влада випустила ректора-педофіла

Механізм відлову збоченців наступний: заводиться сторінка в соцмережі від імен реально існуючого дитини, від його імені ведеться листування. Батьки неповнолітнього знаходяться в курсі того, що відбувається і за підсумками затримання пишуть заяву на педофіла. Самої дитини до вилову збоченців не залучають взагалі.

"Якщо людина нормальна, то вона не стане зв'язується з малолітнім, а тим більше слати йому порнографічні ролики або запрошувати на зустріч. Наша мета під час листуванні розкрутити підозрюваного на те, щоб він не тільки запросив дитину на зустріч, але і прислав йому порнографічний ролик - це вже вважається розпусними діями стосовно неповнолітнього і загрожує позбавленням волі строком на 5 років", - каже Смородін.

За словами активіста, одним з останніх затриманих виявився офіцер-контрактник середніх років, з вигляду якого і не визначиш такі жахливі нахили.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську "на живця" відловлюють по 3 педофіла на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі