четвер, 13 травня 2021 09:27

На 8-річного школяра під час занять впали футбольні ворота

На 8-річного школяра під час занять впали футбольні ворота
Дитина отримала перелам основи черепа, струс мозку і крововилив. Фото: pixabay.com

Футбольні ворота впали на школяра під час занять у селі Кочубеївка Уманського району Черкаської області.

Інцидент трапився 10 травня. Діти розминалися перед тренуванням у спортивній секції з кікбоксингу, кидали м'яча, і двоє хлопчиків під час руху налетіли на футбольні ворота, пише Obozrevatel. Вони впали, і 8-річний Артем опинився під ними.

Присутні, серед яких були й батьки дітей, викликали "швидку". Хлопчика доправили до реанімації Уманської центральної районної лікарні. Дитина отримала перелам основи черепа, струс мозку і крововилив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На жінку з балкона скинули диван

З'ясувалося, що ворота були незакріплені. Щоправда, у відділі освіти запевняють, що на початку року з ними було все гаразд і є відповідний акт обстеження.

"У залі також проводять тренування футбольні, волейбольні та баскетбольні команди дорослих, не тільки школярів. Може, вони з більшою силою, ніж діти, кидають м'яча. Від цього шурупи, які утримували ворота, ослабли. І коли діти налетіли на ворота, вони впали. Тому що поліція обстежувала другі ворота, які стоять навпроти, вони були закріплені як годиться", – розповіла начальниця відділу освіти Паланської громади Наталія Сарницька.

За її словами, школяра перевели у терапевтичне відділення. Він почувається краще, говорить, але поки що не ходить.

У поліції за фактом травмування школяра відкрили провадження. Триває слідство.

У селі Велика Яблунівка Черкаської області провалилася й упала з натяжного мосту місцева жінка. Вона пролетіла в повітрі 6 м. Дивом залишилася жива.

Зараз ви читаєте новину «На 8-річного школяра під час занять впали футбольні ворота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі