середа, 28 жовтня 2020 14:23

На жінку з балкона скинули диван

На жінку з балкона скинули диван
У Рівному на місцеву жительку з балкона третього поверху впав диван. Жінка встигла ухилитися завдяки вигуку перехожого "Не кидай!" Проте повністю уникнути контакту з домашніми меблями не вдалося. Фото: rbc.ua

У Рівному на місцеву жительку з балкона третього поверху впав диван. Жінка встигла ухилитися завдяки вигуку перехожого "Не кидай!" Проте повністю уникнути контакту з домашніми меблями не вдалося.

Жінку диван ударив у плече. При цьому коли вона впала, то сильно підвернула ногу. У жінки пошкодження зв'язок лівого гомілковостопного суглоба. Інцидент стався вранці, коли вона йшла на роботу, пише rbc.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік упав у погріб і пролежав там тиждень

Винуватці, які скинули диван, розповіли, що зробили це, тому що їм було ліньки й важко тягнути диван по сходах.
У поліції розповіли, що 50-річний чоловік разом зі своїми товаришами розібрали диван і вирішили викинути частину з вікна третього поверху, щоб не нести її вниз.

Сусіди чоловіка, який викинув меблі, кажуть, що жінка повинна була сама дивитися, куди йде, і взагалі, мовляв, нема чого ходити чужими дворами.

Наразі слідчі з'ясовують, чи є за що карати власника дивана. При цьому юристи радять звертатися в суд на відшкодування морального і матеріального збитку. Зараз жінка перебуває на лікарняному. Їй потрібно до двох тижнів, щоб зв'язки поновили функції.

У місті Коростишів Житомирської області рятувальники надали допомогу літній жінці, яка впала у погріб та травмувала ноги. Бабуся впала в погріб з двометрової висоти, зламала ноги та отримала забій голови. Поки приїхали рятувальники, то медики вже за допомогою драбини спустились у погріб до потерпілої та наклали їй на кінцівки шини.

Зараз ви читаєте новину «На жінку з балкона скинули диван». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі