вівторок, 29 вересня 2015 14:11

МВС про вибух на вокзалі: іноземець кинув гранату РГД-5

МВС про вибух на вокзалі: іноземець кинув гранату РГД-5
Фото: mvs.gov.ua

Підозрюваний у вибуху на київському вокзалі виявився громадянином іншої країни без документів та постійного місця проживання.

Подробиці оприлюднила прес-служба столичного УМВС.

"Подія трапилася, коли вона (постраждала - ред.) після застілля вийшла на вулицю із кафе, де перебувала зі своєю подругою. У цей момент до неї підійшов чоловік, а після нетривалої розмови витягнув із кишені якийсь предмет та кинув його за кафе. При цьому пролунав вибух.

Своєю чергою чоловік, якого доставили у райуправління за підозрою у вчиненні правопорушення, свою вину не визнає. Натомість потерпіла і свідки події впізнали його. Зважаючи на те, що жодних документів у нього не було, міліціонерам розповів: він – житель іншої держави, 1975 року народження. В Україні, зокрема у Дніпропетровську, жив разом із дружиною із 2013 року, а три місяці тому переїхав у Київ. Постійного місця проживання та роботи немає", - йдеться у повідомленні.

За попередніми висновками експертів, поблизу залізничного вокзалу вибухнула граната РГД-5. Правоохоронці у рамках кримінального провадження з'ясовують всі обставини події. Вирішується питання щодо затримання чоловіка.

Нагадаємо, на Південному залізничному вокзалі у Києві минулої ночі пролунав вибух. Правоохоронці оперативно затримали підозрюваного.

Зараз ви читаєте новину «МВС про вибух на вокзалі: іноземець кинув гранату РГД-5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі