понеділок, 13 червня 2016 11:10

Чоловік встромив ножа у груди синові
3

Трагедія сталася на столичній Оболоні. Після взаємних словесних образ та бійки батько кухонним ножем ударив сина в груди. Нині 56-річний чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцію та лікарів викликала сусідка, повідомляє відділ комунікації ГУНМ Києва.

"На місці події слідчо-оперативна група виявила 32-річного чоловіка із колотою проникаючою раною грудної клітини та його батька, який зізнався у скоєному.
Затриманий розповів, що вони із сином спочатку ображали один одного нецензурною лайкою та билися. Через деякий час він пішов на кухню і почав нарізати хліб. У цей момент підійшов син і вдарив його по голові. У відповідь чоловік застосував ніж", - йдеться у повідомленні.

У лікарні постраждалому зробили операцію. Наразі його життю та здоров'ю нічого не загрожує. А його батька правоохоронці затримали, він перебуває у ізоляторі тимчасовго тримання. За фактом умисного нанесення важких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читайте також: Під час пожежі у суді вигоріла кімната із матеріалами кримінальних справ

Раніше повідомлялося, що в ніч на 13 червня в Києві затримали грабіжника туристичного агенства "Поїхали з нами". Затриманому прострелили ногу, коли він із викруткою напав на патрульного поліцейського.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік встромив ножа у груди синові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі