середа, 18 квітня 2012 22:01

МНС просить жителів Криму не виходити з квартир і офісів

МНС просить жителів Криму не виходити з квартир і офісів
У четвер в Криму очікується сильний вітер із поривами до 15-20 метрів за секунду. Фото: fakty.ictv.ua

Через сильний вітер Кримське управління МНС оголосило штормове попередження в регіоні на 19 квітня і просить мешканців автономної республіки без екстреної необхідності не залишати квартири та офіси.

Про це повідомили у прес-службі відомства, пише УНІАН.

У четвер в Криму очікується південний вітер з поривами до 15-20 метрів за секунду, часом дощ. У звязку з цим, підвищується ймовірність пошкодження ліній зв'язку та електропередач у населених пунктах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від урагану в Сімферополі постраждали дві жінки та 100 дерев

"Не стійте під лініями електропередач і не чіпайте обірвані дроти. Ні в якому разі не намагайтеся сховатися за рекламними щитами, автобусними зупинками, деревами, біля стін будинків, оскільки можливе обвалення шиферу, - йдеться в прес-релізі. - Якщо немає екстреної необхідності, не залишайте квартир, офісів.

Необхідно закрити кватирки і вікна, не підходити до них близько. Треба бути готовим, що в будь-який момент у вашому будинку або офісі може відбутися відключення електроенергії".

МНС додає, що, якщо стихія застала на вулиці, то від шквального вітру можна сховатися в підземних переходах, під'їздах, магазинах.

Зараз ви читаєте новину «МНС просить жителів Криму не виходити з квартир і офісів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі