неділя, 18 грудня 2022 07:56

Спецтема: Війна Росії проти України

"Мінус" в техніці й живій силі: на Запоріжжі ЗСУ накрили вогнем російських окупантів

"Мінус" в техніці й живій силі: на Запоріжжі ЗСУ накрили вогнем російських окупантів
ЗСУ "підсмажили" купу російських окупантів на Запоріжжі. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

У п'ятницю, 16 грудня, українські військові уразили кілька районів зосередження живої сили та військової техніки ворога, а також двох його складів боєприпасів у Запорізькій області.

Росіяни не дорахувалися понад 150 військовослужбовців (поранені) та 10 одиниць військової техніки різного типу. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні 18 грудня.

"Інформація щодо ліквідованих загарбників уточнюється", – зауважили в Генштабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни проривали напрямок, що відкриває дорогу до Дніпра та Запоріжжя

Тим часом командування окупаційних військ планує запровадити цілодобову комендантську годину в тимчасово захоплених населених пунктах Запорізької області.

"Так, в населеному пункті Чернігівка зазначені обмеження будуть введені з 25 грудня, а в місті Бердянськ – з 30 грудня 2022 по 3 січня 2023 рік", – додали в Генштабі.

Російська армія першочергово планує окупувати Луганську та Донецьку області. Після чого загарбники можуть націлитися на захоплення всієї Запорізької області. Про це заявив речник Східного угруповання військ Сергій Череватий.

За даними ЗМІ, у Криму росіяни шукають робітників для риття окопів у захопленому Мелітополі на Запоріжжі. У місті й районі охочих піти на таку "роботу" немає.

Зараз ви читаєте новину «"Мінус" в техніці й живій силі: на Запоріжжі ЗСУ накрили вогнем російських окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі