четвер, 29 лютого 2024 09:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Мінус 18 загарбників і командир: у ЗСУ підтвердили удар по окупантах в Оленівці

Мінус  18 загарбників і командир: у ЗСУ підтвердили удар по  окупантах в Оленівці
ЗСУ вдарили по скупченню російських військ в Оленівці. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

У Збройних силах України офіційно підтвердили ракетний удар по скупченню російських військ в Оленівці Донецької області.

Сили оборони вдарили по загарбниках з українських реактивних систем залпового вогню. Про це вранці 29 лютого повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки загарбників "мінуснули" минулої доби - нові дані Генштабу

"За попередніми даними втрати ворога внаслідок удару: 19 мертвих російських окупантів, зокрема заступник командира російського військового підрозділу. Та 12 поранених загарбників, зокрема командир цього підрозділу", - йдеться у повідомленні.

Напередодні з′явилось повідомлення, що українські сили атакували ракетами місце збору особового складу російських окупантів в місті Оленівка Донецької області під час нагородження. Повідомляють, що з HIMARS запустили дві ракети.

Російські пабліки писали про 19 ліквідованих, серед яких заступник командира 155-ї окремої бригади морської піхоти, а також офіцери у званні майора та підполковника.

Зараз ви читаєте новину «Мінус 18 загарбників і командир: у ЗСУ підтвердили удар по окупантах в Оленівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі