пʼятниця, 11 березня 2022 20:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Миколаїв під вогнем: українські захисники вибивають ворожі війська

Миколаїв під вогнем: українські захисники вибивають ворожі війська
Російські окупанти обстрілюють Миколаїв. Фото: t.me/newspn

Російські окупанти обстрілюють Миколаїв з північно-східного боку.

А під селом Гур'ївка, на північ від Миколаєва, українські захисники вибивають ворожі війська, тривають бої, повідомив голова Миколаївської військової адміністрації Віталій Кім у Telegram.

"Йдуть активні бойові дії під Гур'ївкою. Ми намагаємось вибивати їх далі. Частина з них біжить, частина намагається втекти", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бучі російські військові обстріляли цивільних, які чекали на евакуацію

Кім звернувся до мешканців навколишніх населених пунктів й попросив не фотографувати українську військову техніку, оскільки ЗСУ у цьому районі отримали підкріплення, ведуть активне знищення сил противника та збираються просуватися вперед.

"Будь ласка, не фотографуйте, не знімайте відео! Не лякайтеся, пересуваються наші. Ми рухаємось, займаємося своїми справами. Все гаразд", - додав Кім.

Противник продовжує ведення наступальної операції проти України. Разом з тим, основних цілей стосовно захоплення визначених міст та територій російські загарбники не досягли.

Існує висока ймовірність посилення Російською Федерацією терористичних методів ведення бойових дій, повідомили в Генштабі ЗСУ. Йдеться про нанесення ракетно-бомбових ударів по об'єктах цивільної інфраструктури, житлових районах, залякування місцевого населення, проведення інформаційних, психологічних акцій з метою підриву довіри населення до представників державної влади на місцях, поширення дезінформації, захоплення місцевого населення у заручники.

Зараз ви читаєте новину «Миколаїв під вогнем: українські захисники вибивають ворожі війська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі