середа, 04 квітня 2012 08:44

Мешканець Луганщини не міг згадати, як забив насмерть власну матір

Мешканець Луганщини не міг згадати, як забив насмерть власну матір
Потерпіла проживала зі своїм 22-річним сином. Фото: budo-blog.ru

До чергової частини Рубіжанського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир у непритомному стані виявлено 57-річну жінку з тілесними ушкодженнями. Пізніше виявилося, що її сильно побив власний син, жінка померла від отриманих травм, пише УНН.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції, представники прокуратури. Правоохоронці встановили, що потерпіла проживала зі своїм 22-річним сином.

Того дня він вживав спиртні напої з самого ранку. Після його повернення додому з черговою порцією спиртного, у квартирі почався конфлікт з матір'ю. Останнім часом у літньої жінки почали проявлятися провали в пам'яті. Одного дня вона пішла погуляти з онукою, а повернулася одна. Жінка просто забула про дитину і не могла пригадати, де вона її залишила. Дитину, звісно, знайшли, але цей факт надовго запав у душу батька. Під час останньої сварки молодик нагадав матері про цей інцидент, а потім, розгарячений спогадами, накинувся на неї з кулаками. Далі, за його словами, він нічого не пам'ятає. Прокинувшись ввечері він виявив на дивані в крові свою матір. У паніці зателефонував старшому братові, який і викликав міліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканець Рівненщини зарізав зятя розбитою пляшкою

Судово-медична експертиза показала, що смерть жінки настала в результаті отриманих тілесних ушкоджень.

Згідно вироку Рубіжанського міського суду на підсудного чекає покарання за ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України у вигляді позбавлення волі строком на 9 років і 6 місяців.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Луганщини не міг згадати, як забив насмерть власну матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі