пʼятниця, 12 травня 2017 18:10

Мати дві доби не повідомляла про зникнення 7-річної доньки

Мати дві доби не повідомляла про зникнення 7-річної доньки
7-річна дівчина сиділа цілу ніч на вокзалі. Родина її не шукала. Були впевнені, що ховається десь поряд. Фото - everyday.sumy.ua

7-річну дівчинку знайшли на залізничному вокзалі в населеному пункті Шосткинського району на Сумщині. Дитину поліцейські доправили до лікарні для надання медичної допомоги. Її мати правоохоронці відшукали майже за дві доби.

"Голодну, змерзлу та налякану дівчинку виявили на залізничному вокзалі. Незважаючи на прохолодну погоду, вона була легко вдягнена. Інші пасажири поділились із нею своїм одягом. Під час бесіди з нашими працівниками дитина розповіла, що на вокзалі вона очікує мати та бабусю, які поїхали торгувати", - каже Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції.

Дівчинкою опікуються медики. До поліції її мати не зверталась.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Немовля знайшли у камері схову

Знайшли матір після дзвінка поліцейських родичам дівчинки. Жінка прийшла у соціальну службу, де їй повідомили, що дитина в лікарні з переохолодженням.

34-річна жінка говорить, що залишила доньку вдома на старшого сина, якому 12 років. Проте дівчинка втекла і пішла на вокзал. За її словами, родичі всю ніч та ранок шукали дитину в селищі, а до поліції не стали звертатись, бо вважали, що дівчинка ховається від них неподалік.

Дитина продовжує лікування, з нею працюють психологи. Щодо матері склали адмінпротокол.

У Києві судитимуть 21-річну жінку, яка залишила серед ночі на вулиці двох своїх малолітніх дітей. 9-місячну дівчинку та її 2-річну сестру у дитячому візочку і без документів знайшли перехожі.

Зараз ви читаєте новину «Мати дві доби не повідомляла про зникнення 7-річної доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі